Resultaten voor hoe maak je een drone

drone - Action camera nieuws.
Bij Sitcon.nl vindt u verschillende soorten draadloze cameras. Denk aan de volgende soorten.: Full HD draadloze camera set. Dit camera set bestaat uit een bewakingscamera die opnames maakt in 1080p-beeldkwaliteit. Daarnaast wordt de camera ondersteund door een ingebouwde SD-kaart met opnameapparaat.
Wat heb je nodig om zelf een drone te bouwen?
Heeft je drone vier motoren, dan heb je ook vier Electronic Speed Controllers nodig. De batterij zorgt er natuurlijk voor dat het systeem met energie gevoed wordt. De batterij bepaalt ook de vliegtijd van je drone. mAh-aanduiding De capaciteit van een batterij wordt aangeduid in mAh. Hoe hoger dit getal is, hoe krachtiger de batterij is, maar tegelijkertijd ook hoe zwaarder het gewicht van de batterij. Lees hier meer
zoekmachine optimalisatie rotterdam
Drone bouwpakketten maak je eigen drone met een eenvoudig zelfbouwpakket.
Drones ken je ze al? Hoe bouw je een drone. Omdat de commerciƫle drone markt ontzettend is gegroeid en met bijna 20% ieder jaar blijft groeien, zijn er nu een onvoorspelbaar aantal bouwpakketten voor drones beschikbaar en met bijna ieder budget mogelijk om aan te schaffen.
houten handgrepen
Maak je eigen drones met de DIY kit Freshgadgets.nl.
Maak je eigen drones met de DIY kit. De Nederlandse kunstenaar Jasper van Loenen maakt het met de DIY Drone it Yourself kit mogelijk om allerhande objecten om te toveren tot drones. De kit bestaat uit een koffertje met een afstandsbediening en vier rotors die je op een vrij eenvoudige wijze aan dingen kunt bevestigen: in de onderstaande video test Jasper het uit met onder meer een fietswiel, een telefoon en een toetsenbord. Lang niet zo wendbaar als veel quadrotors, maar wel erg leuk om te doen. Volgende bericht: App Store wordt 5 jaar: dure apps tijdelijk gratis. App Store wordt 5 jaar: dure apps tijdelijk gratis. Stella: de eerste gezinsauto die rijdt op zonne-energie. Eenvoudige DIY-trucs die je een betere fotograaf maken. Hoe het onhandige QWERTY het gangbare toetsenbord werd.
kleine kroonluchter
10 tips voor het maken van een drone video.
Maak shots die niet mogelijk zijn met een helikopter. Je laat de mogelijkheden van een drone pas echt goed zien wanneer je beelden maakt die met een helikopter niet mogelijk zijn. Solberg noemt een voorbeeld waarbij hij in Schotland door het raam van een kasteel vloog. Wees creatief en probeer shots te maken die nog nooit eerder gezien zijn! Experimenteer met de instellingen van je camera. Hoe meer je experimenteert met je camera, hoe meer invloed je kan uitoefenen op het uiteindelijke resultaat.
romper bedrukken met logo
Zo maak je de mooiste beelden met je drone.
Zo maak je de mooiste beelden met je drone. Als je je drone eenmaal goed beheerst, dan kan je natuurlijk de mooiste videos maken in de meest uiteenlopende gebieden. Echter, een mooie video maak je ook niet zomaar. Uiteraard is het belangrijk om gebruik te maken van een goede drone camera. Het verschilt per drone hoe goed de camera is.
Zelf een goedkope drone bouwen.
In dit bouwverslag wordt een DJI F450 frame gebruikt in combinatie met een Hobbyking kk2.0 flight controller. Het verslag vertelt je hoe je stap voor stap de drone in elkaar moet zetten en waarop je bij elke stap moet letten.

Contacteer ons